MEER DAN 100 TOPDEALS IN ONZE TOONZAAL

ONTDEK MEER DAN 100 TOPDEALS IN ONZE TOONZAAL IN MERELBEKE, NIEUW EN JONGE TWEEDEHANDS KIES UIT MEER DAN 100 TOPDEALS, NIEUW ÉN JONGE TWEEDEHANDS

LAND ROVER

Above & Beyond: dat doen onze wagens; dat doen wij ook. Ontdek ons volledige gamma in onze showroom.

UITGELICHT

 • 15/01/2019
  Nieuwe Range Rover Evoque

  Tijd om een statement te maken. Ontdek hier meer informatie over de nieuwe Range Rover Evoque of ontdek hem vanaf nu in onze eigen showroom. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de SUV die alle harten verovert. Op het uitgaande model van de Range Rover Evoque kan u nog genieten van een klantenvoordeel tot maar liefst € 8.000, geldig zolang de voorraad strekt.

  Lees meer
 • 12/01/2019
  MEER DAN 100 TOPDEALS IN ONZE TOONZAAL, NIEUW EN JONGE TWEEDEHANDS.

  Kom langs en laat u verleiden door een ruime keuze in alle Land Rover modellen. Kom meer dan 100 wagens ontdekken in onze toonzaal. Laat u inspireren door ons hele gamma, door de vele kleuren, uitvoeringen, en opties. Onze Adviseurs maken tijd om de wagen naar wens met u samen te stellen. Op onze stockwagens, nieuw én jonge tweedehands, bieden wij steeds heel scherpe voorwaarden.

  Lees meer
 • 15/01/2019
  APPROVED JONGE TWEEDEHANDS WAGENS - U KOOPT IN HET GROOTSTE VERTROUWEN

  Het certificaat Land Rover Approved wordt uitsluitend toegekend aan jonge Land Rover tweedehandswagens, niet ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 km op de teller en welke voldoen aan de door Land Rover vastgestelde kwaliteitseisen. Wij hebben steeds een ruim aanbod aan jonge tweedehands- en directiewagens! Kom ze ontdekken in onze toonzaal in Merelbeke.

  Lees meer