Land Rover Gent Vernaeve

VAN HARTE WELKOM BIJ TEAM VERNAEVE

Familiebedrijf met 100 jaar passie voor klanten CONTACT

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos MEER WETEN

SNEL LEVERBARE LIMITED EDITIONS UIT DE DOEKEN

Ontsluier er elk geheim van en ga aan de haal met een voordeel van € 4.700 MEER WETEN

LAND ROVER PHEV

Plug-in Hybrid nu beschikbaar op het quasi volledige Land Rover gamma MEER WETEN

UITGELICHT

 • ONZE PLUG IN HYBRIDES GENIETEN VAN 100% AFTREKBAARHEID - ONTDEK EVOQUE, VELAR, EN DISCOVERY SPORT

  De Plug In Hybrid Range Rover Evoque, Discovery Sport, en Range Rover Velar genieten van 100% gunstige fiscaliteit! Deze modellen scoren top op elektrisch bereik en op oplaadsnelheid. De CO2 uitstoot is 44gr/km en 49gr/km.

  Lees meer
 • RUIM AANBOD APPROVED JONGE 2DEHANDSWAGENS - U KOOPT IN HET GROOTSTE VERTROUWEN

  Het Approved Kwaliteitscertificaat wordt uitsluitend toegekend aan jonge tweedehandswagens, niet ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 km op de teller. Wij hebben steeds een ruim aanbod aan jonge tweedehands- en directiewagens! Kom ze ontdekken in onze toonzaal. U KOOPT IN HET GROOTSTE VERTROUWEN!

  Lees meer
 • VERNAEVE KOOPT UW AUTO

  Wil u weten wat uw wagen waard is? U wenst uw wagen te verkopen? Zorgeloos, transparant, in alle vertrouwen? Wij bieden steeds een marktconforme prijs, daar kunt u van op aan! Wij regelen voor u alle papierwerk en staan in voor de keuring voor verkoop. U ontvangt de betaling onmiddellijk bij overdracht van de wagen. We hebben interesse in alle merken.

  NEEM CONTACT MET JONATHAN
1/07/2022
Range Rover Evoque PHEV

Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

Lees meer
30/06/2022
Het Land Rover PHEV-gamma

Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

Lees meer
30/06/2022
Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

Lees meer
1/06/2022
Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden.

Lees meer
31/05/2022
Nieuwe Land Rover Defender

Dit is de nieuwe Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Nu ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

Lees meer
11/05/2022
De New Range Rover Sport is indrukwekkend

De New Range Rover Sport is wereldwijd gelanceerd. Neem contact met ons op voor alle info, voor een configuratie, voor passende offerte, en voor bestelling. De eerste leveringen zijn mogelijk begin 2023 (voor wie snel bestelt). Testrijden is mogelijk vanaf oktober.

Lees meer
7/05/2022
VOORDEEL TOT €6000

Er is een Land Rover voor elk van jullie! Kom de modellen ontdekken in onze toonzaal en laat je verrassen tijdens een testrit. Avontuur begint bij Land Rover Vernaeve. Van harte welkom!

Lees meer
6/05/2022
KOM TESTRIJDEN MET UW FAVORIETE LAND ROVER

Geniet van voordeel tot € 6.000 afhankelijk van uw favoriete model. Bestel uw nieuwe Land Rover nù zodat u er nog in 2022 over kunt beschikken. Bekijk ook onze stockwagens, onmiddellijk leverbaar. Kom testrijden met uw favoriete Land Rover.

Lees meer
5/05/2022
Onmiddellijk leverbaar tegen actieprijs: Range Rover Evoque en Discovery Sport in manuele schakeling

Ontdek onze stockwagens Range Rover Evoque en Discovery Sport in manuele schakeling. Ze zijn onmiddellijk leverbaar én u geniet van een schitterende actieprijs vanaf €45 260 incl btw.

Lees meer
1/05/2022
Wij zoeken een jobstudent

Ben je op zoek naar een studentenjob met een all-round takenpakket? Of als technieker in onze werkplaats? Wij hebben een vacature voor de periode juni tem september. Bovendien zijn er ook mogelijkheden doorheen het jaar. Mail je CV met motivatie naar jan.dewaele@vernaeve.be.

Lees meer
1/02/2022
The New Range Rover

De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

Lees meer
1/09/2020
Land Rover Approved: standaard met 2 jaar garantie

Gecertificeerde Land Rover directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Land Rover Assistance. Land Rover capaciteiten van de bovenste plank kunnen ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Land Rover.

Lees meer