Land Rover Gent Vernaeve

VAN HARTE WELKOM BIJ TEAM VERNAEVE

Familiebedrijf met 100 jaar passie voor klanten CONTACT

ONZE PLUG IN HYBRIDES ZIJN FANTASTISCH

KOM ZE ONTDEKKEN IN ONZE TOONZAAL BOEK JE TESTRIT

Het Land Rover Salon

Saloncondities verlengd tot eind februari. Ontdek ze hier. MEER WETEN

Nieuwe Range Rover Velar

Doordachte elegantie opgewaardeerd voor de avant-garde Range Rover ONTDEK HOOGTEPUNTEN

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Nu in onze showroom te ontdekken! MEER WETEN

Range Rover Evoque PHEV

Compact, stedelijk, oplaadbaar. MEER WETEN

UITGELICHT

 • ONZE PLUG IN HYBRIDES ZIJN top én fiscaal gunstig, nog steeds aan salonvoorwaarden

  Kom uw favoriete Land Rover ontdekken in onze toonzaal. Kom testrijden met onze formidabele plug in hybrides. Pak voordeel tot €6000 en pak ook de overnamepremie op uw huidige wagen. Geniet van onmiddellijke beschikbaarheid op ons aanbod aan stockwagens. En kies het scherpe financieringsvoorstel dat het best bij u past. Kortom, van harte welkom bij Team Vernaeve.

  Lees meer
 • RUIM AANBOD APPROVED JONGE 2DEHANDSWAGENS - U KOOPT IN HET GROOTSTE VERTROUWEN

  Het Approved Kwaliteitscertificaat wordt uitsluitend toegekend aan jonge tweedehandswagens, niet ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 km op de teller. Wij hebben steeds een ruim aanbod aan jonge tweedehands- en directiewagens! Kom ze ontdekken in onze toonzaal. U KOOPT IN HET GROOTSTE VERTROUWEN!

  Lees meer
 • VERNAEVE KOOPT UW AUTO

  Wil u weten wat uw wagen waard is? U wenst uw wagen te verkopen? Zorgeloos, transparant, in alle vertrouwen? Wij bieden steeds een marktconforme prijs, daar kunt u van op aan! Wij regelen voor u alle papierwerk en staan in voor de keuring voor verkoop. U ontvangt de betaling onmiddellijk bij overdracht van de wagen. We hebben interesse in alle merken.

  NEEM CONTACT MET JONATHAN
 • Opgewaardeerde Range Rover Velar

  De Range Rover Velar is een pure expressie van moderne luxe en wordt nu opgewaardeerd met opgefriste designdetails en nieuwste technologieën, die garant staan voor het typische raffinement van Range Rover en het behoud van een indrukwekkend, zuiver en minimalistisch, modern design.

  MEER WETEN
12/02/2023

SALONVOORWAARDEN RANGE ROVER VELAR

Kom de Range Rover Velar ontdekken in onze toonzaal. Kom testrijden, geniet nog steeds van voordeel tot €2416, geniet van scherpe financieringsmogelijkheden, en geniet van een overnamepremie op uw huidige wagen. Kortom, u bent van harte welkom bij Team Vernaeve.

Lees meer
11/02/2023

testrijden met de New Range Rover Sport

De New Range Rover Sport is indrukwekkend! Neem contact met ons op voor alle info, voor een configuratie, voor passende offerte en financiering. En natuurlijk kunt u testrijden, we zetten de wagen met plezier voor u klaar!

Lees meer
11/02/2023

Ruim aanbod Defender stockwagens onmiddellijk beschikbaar

Kom het ruime aanbod aan Defender stockwagens ontdekken in onze toonzaal. Onmiddellijk beschikbaar. Van harte welkom voor een testrit.

Lees meer
10/02/2023

TESTRIJDEN MET DE NEW RANGE ROVER

De nieuwe Range Rover is Modern Luxury in ultieme vorm. Kom hem ontdekken in onze toonzaal in Merelbeke.

Lees meer
9/02/2023

Ruim aanbod stockwagens Discovery Sport - nog steeds salonvoorwaarden

Kom de Discovery Sport ontdekken in onze toonzaal. Kom testrijden, geniet nog steeds van voordeel tot €4846, geniet van scherpe financieringsmogelijkheden, en geniet van een overnamepremie op uw huidige wagen. Kortom, u bent van harte welkom bij Team Vernaeve.

Lees meer
7/02/2023

Salonvoorwaarden verlengd tot eind februari - ruim aanbod aan stockwagens

Kom uw favoriete Land Rover ontdekken, kom testrijden, geniet nog steeds van voordeel tot €6000, geniet van de scherpste financieringsvoorstellen, en geniet van een overnamepremie op uw huidige wagen. Kortom, van harte welkom bij Team Vernaeve.

Lees meer
4/02/2023

RUIM AANBOD STOCKWAGENS RANGE ROVER EVOQUE - NOG STEEDS SALONVOORWAARDEN

Kom de Range Rover Evoque ontdekken in onze toonzaal. We hebben een ruim aanbod aan stockwagens, onmiddellijk beschikbaar. Kom testrijden, geniet nog steeds van voordeel tot €4842, geniet van scherpe financieringsmogelijkheden, en geniet van een overnamepremie op uw huidige wagen. Kortom, u bent van harte welkom bij Team Vernaeve.

Lees meer
1/02/2023

Het Land Rover Salon

Geniet dankzij de tot eind februari verlengde saloncondities van een voordeel tot meer dan € 6.000 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

Lees meer
1/01/2023

Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

Lees meer
31/12/2022

Het Land Rover PHEV-gamma

Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

Lees meer
30/12/2022

Range Rover Evoque PHEV

Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

Lees meer
19/11/2022

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden. Nu in onze showroom te ontekken!

Lees meer
18/11/2022

NIEUWE RANGE ROVER

De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

Lees meer
14/09/2022

Defender 75th Edition

De Defender viert 75 jaar Land Rover en eert zijn afkomst met de gelimiteerde serie 75th Edition.

Lees meer
18/07/2022

Land Rover Discovery: de ideale sleepwagen

Zelfs in de meest kritische situaties, blijkt de Land Rover Discovery geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, mede dankzij een aantal hoogtechnologische sleephulpsystemen en een sleepvermogen tot 3.500 kg.

Lees meer
14/07/2022

Land Rover What3Words Navigatie

Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Land Rover is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

Lees meer