Land Rover Gent Vernaeve

LAND ROVER NIEUWS

Filter op:

 • 12/02/2023

  SALONVOORWAARDEN RANGE ROVER VELAR

  Kom de Range Rover Velar ontdekken in onze toonzaal. Kom testrijden, geniet nog steeds van voordeel tot €2416, geniet van scherpe financieringsmogelijkheden, en geniet van een overnamepremie op uw huidige wagen. Kortom, u bent van harte welkom bij Team Vernaeve.

  Lees meer
 • 11/02/2023

  testrijden met de New Range Rover Sport

  De New Range Rover Sport is indrukwekkend! Neem contact met ons op voor alle info, voor een configuratie, voor passende offerte en financiering. En natuurlijk kunt u testrijden, we zetten de wagen met plezier voor u klaar!

  Lees meer
 • 11/02/2023

  Ruim aanbod Defender stockwagens onmiddellijk beschikbaar

  Kom het ruime aanbod aan Defender stockwagens ontdekken in onze toonzaal. Onmiddellijk beschikbaar. Van harte welkom voor een testrit.

  Lees meer
 • 10/02/2023

  TESTRIJDEN MET DE NEW RANGE ROVER

  De nieuwe Range Rover is Modern Luxury in ultieme vorm. Kom hem ontdekken in onze toonzaal in Merelbeke.

  Lees meer
 • 9/02/2023

  Ruim aanbod stockwagens Discovery Sport - nog steeds salonvoorwaarden

  Kom de Discovery Sport ontdekken in onze toonzaal. Kom testrijden, geniet nog steeds van voordeel tot €4846, geniet van scherpe financieringsmogelijkheden, en geniet van een overnamepremie op uw huidige wagen. Kortom, u bent van harte welkom bij Team Vernaeve.

  Lees meer
 • 7/02/2023

  Salonvoorwaarden verlengd tot eind februari - ruim aanbod aan stockwagens

  Kom uw favoriete Land Rover ontdekken, kom testrijden, geniet nog steeds van voordeel tot €6000, geniet van de scherpste financieringsvoorstellen, en geniet van een overnamepremie op uw huidige wagen. Kortom, van harte welkom bij Team Vernaeve.

  Lees meer
 • 4/02/2023

  RUIM AANBOD STOCKWAGENS RANGE ROVER EVOQUE - NOG STEEDS SALONVOORWAARDEN

  Kom de Range Rover Evoque ontdekken in onze toonzaal. We hebben een ruim aanbod aan stockwagens, onmiddellijk beschikbaar. Kom testrijden, geniet nog steeds van voordeel tot €4842, geniet van scherpe financieringsmogelijkheden, en geniet van een overnamepremie op uw huidige wagen. Kortom, u bent van harte welkom bij Team Vernaeve.

  Lees meer
 • 1/02/2023

  Het Land Rover Salon

  Geniet dankzij de tot eind februari verlengde saloncondities van een voordeel tot meer dan € 6.000 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 31/12/2022

  Het Land Rover PHEV-gamma

  Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

  Lees meer
 • 30/12/2022

  Range Rover Evoque PHEV

  Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

  Lees meer
 • 19/11/2022

  Nieuwe Range Rover Sport

  Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden. Nu in onze showroom te ontekken!

  Lees meer
 • 18/11/2022

  NIEUWE RANGE ROVER

  De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

  Lees meer