Land Rover Gent Vernaeve

LAND ROVER NIEUWS

Filter op:

 • 4/08/2022

  De New Range Rover Sport is indrukwekkend

  De New Range Rover Sport is wereldwijd gelanceerd. Neem contact met ons op voor alle info, voor een configuratie, voor passende offerte, en voor bestelling. De eerste leveringen zijn mogelijk begin 2023 (voor wie snel bestelt). Testrijden is mogelijk vanaf oktober.

  Lees meer
 • 3/08/2022

  KOM TESTRIJDEN MET UW FAVORIETE LAND ROVER

  Geniet van voordeel tot € 6.000 afhankelijk van uw favoriete model. Bestel uw nieuwe Land Rover nù zodat u er nog in 2022 over kunt beschikken. Bekijk ook onze stockwagens, onmiddellijk leverbaar. Kom testrijden met uw favoriete Land Rover.

  Lees meer
 • 2/08/2022

  Onmiddellijk leverbaar tegen actieprijs: Range Rover Evoque en Discovery Sport in manuele schakeling

  Ontdek onze stockwagens Range Rover Evoque en Discovery Sport in manuele schakeling. Ze zijn onmiddellijk leverbaar én u geniet van een schitterende actieprijs vanaf €45 260 incl btw.

  Lees meer
 • 18/07/2022

  Land Rover Discovery: de ideale sleepwagen

  Zelfs in de meest kritische situaties, blijkt de Land Rover Discovery geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, mede dankzij een aantal hoogtechnologische sleephulpsystemen en een sleepvermogen tot 3.500 kg.

  Lees meer
 • 15/07/2022

  GESLOTEN VAN 16 JULI TEM 31 JULI

  Team Vernaeve is met vakantie van 16 juli tem 31 juli. Opnieuw tot uw dienst vanaf 1 augustus. Mocht u hoogdringend een nieuwe wagen willen aankopen dan helpen we graag via 0495 599 407. In geval van technische ondersteuning kunt u terecht bij Land Rover Assistance.

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Land Rover What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Land Rover is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 1/07/2022

  Land Rover Summer Deals

  Geniet dankzij onze Summer Deals van een voordeel tot meer dan € 6.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 1/07/2022

  Range Rover Evoque PHEV

  Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

  Lees meer
 • 30/06/2022

  Het Land Rover PHEV-gamma

  Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

  Lees meer
 • 30/06/2022

  Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

  Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

  Lees meer
 • 1/06/2022

  Nieuwe Range Rover Sport

  Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden.

  Lees meer
 • 31/05/2022

  Nieuwe Land Rover Defender

  Dit is de nieuwe Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Nu ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

  Lees meer