Land Rover Gent Vernaeve

LAND ROVER NIEUWS

Filter op:

 • 11/05/2022
  Nieuwe Range Rover Sport

  Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden.

  Lees meer
 • 11/05/2022
  De New Range Rover Sport is indrukwekkend

  De New Range Rover Sport is wereldwijd gelanceerd. Neem contact met ons op voor alle info, voor een configuratie, voor passende offerte, en voor bestelling. De eerste leveringen zijn mogelijk begin 2023 (voor wie snel bestelt). Testrijden is mogelijk vanaf oktober.

  Lees meer
 • 6/05/2022
  KOM TESTRIJDEN MET UW FAVORIETE LAND ROVER

  Geniet van voordeel tot € 6.000 afhankelijk van uw favoriete model. Bestel uw nieuwe Land Rover nù zodat u er nog in 2022 over kunt beschikken. Bekijk ook onze stockwagens, onmiddellijk leverbaar. Kom testrijden met uw favoriete Land Rover.

  Lees meer
 • 5/05/2022
  Onmiddellijk leverbaar tegen actieprijs: Range Rover Evoque en Discovery Sport in manuele schakeling

  Ontdek onze stockwagens Range Rover Evoque en Discovery Sport in manuele schakeling. Ze zijn onmiddellijk leverbaar én u geniet van een schitterende actieprijs vanaf €45 260 incl btw.

  Lees meer
 • 1/05/2022
  Land Rover Lentecondities

  Geniet dankzij onze lentecondities van een voordeel tot meer dan € 6.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 1/05/2022
  Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

  Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

  Lees meer
 • 1/05/2022
  Wij zoeken een jobstudent

  Ben je op zoek naar een studentenjob met een all-round takenpakket? Of als technieker in onze werkplaats? Wij hebben een vacature voor de periode juni tem september. Bovendien zijn er ook mogelijkheden doorheen het jaar. Mail je CV met motivatie naar jan.dewaele@vernaeve.be.

  Lees meer
 • 1/02/2022
  The New Range Rover

  De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

  Lees meer
 • 1/11/2021
  Het Land Rover PHEV-gamma

  Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

  Lees meer
 • 1/09/2020
  Land Rover Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Land Rover directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Land Rover Assistance. Land Rover capaciteiten van de bovenste plank kunnen ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Land Rover.

  Lees meer
 • 25/05/2020
  Nieuwe Land Rover Defender

  Dit is de nieuwe Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

  Lees meer