Land Rover Gent Vernaeve

LAND ROVER NIEUWS

Filter op:

 • 21/09/2022

  Range Rover Evoque Plug In Hybride is onmiddellijk beschikbaar

  100% fiscaal gunstig én onmiddellijk beschikbaar - kom de Range Rover Evoque Plug In Hybride ontdekken in onze toonzaal.

  Lees meer
 • 20/09/2022

  De New Range Rover Sport is indrukwekkend

  De New Range Rover Sport is wereldwijd gelanceerd. Neem contact met ons op voor alle info, voor een configuratie, voor passende offerte, en voor bestelling. De eerste leveringen zijn mogelijk begin 2023 (voor wie snel bestelt). Testrijden is mogelijk vanaf oktober.

  Lees meer
 • 20/09/2022

  DISCOVERY SPORT ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

  Onmiddellijk beschikbaar: Discovery Sport nieuw en jonge tweedehands. Ook in Plug In Hybride. Kom ze ontdekken in onze toonzaal.

  Lees meer
 • 19/09/2022

  Onmiddellijk leverbaar tegen actieprijs: Range Rover Evoque en Discovery Sport in manuele schakeling

  Ontdek onze stockwagens Range Rover Evoque en Discovery Sport in manuele schakeling. Ze zijn onmiddellijk leverbaar én u geniet van een schitterende actieprijs vanaf €45 260 incl btw.

  Lees meer
 • 14/09/2022

  Defender 75th Edition

  De Defender viert 75 jaar Land Rover en eert zijn afkomst met de gelimiteerde serie 75th Edition.

  Lees meer
 • 2/09/2022

  Range Rover Evoque PHEV

  Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

  Lees meer
 • 1/09/2022

  Land Rover Special Offers

  Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 6.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 30/08/2022

  Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

  Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

  Lees meer
 • 18/07/2022

  Land Rover Discovery: de ideale sleepwagen

  Zelfs in de meest kritische situaties, blijkt de Land Rover Discovery geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, mede dankzij een aantal hoogtechnologische sleephulpsystemen en een sleepvermogen tot 3.500 kg.

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Land Rover What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Land Rover is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 30/06/2022

  Het Land Rover PHEV-gamma

  Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

  Lees meer
 • 1/06/2022

  Nieuwe Range Rover Sport

  Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden.

  Lees meer