Land Rover Gent Vernaeve

BESTELLINGEN TEM 31/12 GENIETEN VAN OPTIMALE FISCALITEIT

Er is veel te doen omtrent de fiscale aftrekbaarheid van bedrijfswagens in het algemeen en van Plug In Hybrids in het bijzonder. Wil u van de meest gunstige fiscaliteit genieten dan moet uw Plug In Hybrid maximum 50 gr CO2 uitstoten en moet de wagen nog dit jaar besteld zijn. Leidend is de datum van uw bestelbon, niet het moment waarop de wagen aan u geleverd wordt.

 

Aftrekbaarheid Plug In Hybrids en bijhorende brandstof

Indien u deze deadline respecteert dan geniet u van de volle aftrekbaarheid van de wagen en is ook de benzine die uw Plug In Hybrid verbruikt na het elektrische rijbereik volledig aftrekbaar. Deze voordelige fiscale voorwaarden zijn van toepassing zolang de wagen op de eerste eigenaar ingeschreven blijft. Voor Plug In Hybrids besteld vanaf 1-1-23 vervalt de gunstige aftrekbaarheid van de brandstof en voor bestellingen vanaf 30-6-23 is dat ook het geval voor de aftrekbaarheid van de wagen zelf.

 

Welke Land Rover modellen voldoen aan de CO2 grens van 50 gr?

Al de Land Rover Plug In Hybrid modellen blijven (ruim) onder de grens van 50 gr CO2, met uitzondering van de Defender.

 

Levertermijnen?

Alle automerken hebben te kampen met langere levertermijnen dan dat we gewend geweest zijn. Dat is ook voor Land Rover het geval. Hou rekening met een gemiddelde levertermijn van ongeveer een jaar.

 

Kom langs, we helpen u graag op maat!

Onze Sales Advisors helpen graag bij het maken van de gewenste configuratie van uw favoriete Land Rover. Ze nemen alle details van de fiscaliteit met u door en natuurlijk zorgen ze voor de passende offerte en desgewenste financieringsvoorstellen. De wagen staat bovendien klaar voor uw testrit.