Fiscale aftrekbaarheid van plug-in hybrides, hoe zit dat nu?

 

Fiscale aftrekbaarheid van plug-in hybrides, hoe zit dat nu?

Sinds 1 juli is er een nieuw tijdperk aangebroken voor bedrijfswagens, met specifieke wijzigingen die van groot belang zijn voor plug-in hybride wagens. Het is voor plug-in hybride liefhebbers van essentieel belang om de nieuwe regels en voordelen te begrijpen om van maximaal fiscaal voordeel te genieten.

 100% aftrekbaarheid van plug-in hybrides in 2023 en 2024

Als u nog voor het einde van dit jaar een plug-in hybride inschrijft dan geniet u voor 2023 nog van de volledige 100% aftrekbaarheid. Ook in 2024 blijft de maximale aftrekbaarheid dan onveranderd hoog op 100%. Na 2024 zal de aftrekbaarheid vervolgens geleidelijk verminderen. In 2025 zal deze 75% bedragen, in 2026 is dat 50%, in 2027 nog 25%, om uiteindelijk vanaf 2028 niet meer aftrekbaar te zijn. Het is daarom verstandig om nu actie te ondernemen en te profiteren van de huidige voordelen als u overweegt een plug-in hybride aan te schaffen. Bestelt u immers voor inschrijving in 2024 dan verliest u een jaar aftrekbaarheid aan 100%. De geleidelijke vermindering zoals hierboven beschreven blijft van toepassing.

Stockwagens bieden een extra jaar fiscaal voordeel

Wij hebben een ruim aanbod aan plug-in hybride stockwagens die onmiddellijk leverbaar zijn. Inschrijving in 2023 levert u een extra jaar aftrekbaarheid op van 100%.

 STOCKWAGENS BEKIJKEN

Speciale actie op Approved jonge tweedehands- en directiewagens

Kom het ruime aanbod aan Approved jonge tweedehands- en directiewagens ontdekken in onze toonzaal. Ook deze wagens genieten van gunstige fiscaliteit en van uitgebreide garantie. Voor snelle beslissers zijn ze heel scherp geprijsd.

STOCKWAGENS APPROVED BEKIJKEN

Alle details? Van harte welkom bij onze Sales Advisors

Onze Sales Advisors begeleiden u graag in alle details bij het samenstellen van uw favoriete Land Rover. Ze nemen uitgebreid de tijd om het ruime aanbod aan stockwagens (nieuw én approved) te presenteren in de toonzaal. Ze zijn experts in alle fiscale aspecten en ze berekenen de meest gunstige prijsofferte en bijhorende financieringsmogelijkheden. En natuurlijk staat uw favoriete Land Rover klaar voor een proefrit. Kortom, maak een afspraak en laat het extra jaar fiscale aftrekbaarheid niet aan u voorbijgaan.

TESTRIT BOEKEN                                                          OFFERTE AANVRAGEN