Land Rover Gent Vernaeve

Onze diensten

SERVICE, WAARBORG EN PECHVERHELPING

We weten hoeveel uw Land Rover voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma. Zodat u volop van uw Land Rover kunt genieten: jarenlang en zorgeloos rijplezier, on- en off-road, zoals een echte Land Rover betaamt.

 • Onderhoud

  Respecteer de aanbevolen onderhoudsintervallen en breng uw Land Rover tijdig bij onze werkplaats binnen. De reguliere onderhoudsbeurten en eventuele herstellingen worden met de grootste zorg uitgevoerd. Daarnaast laten we niets aan het toeval over: zo mag u er zeker van zijn dat, wanneer u ons uw Land Rover toevertrouwt, de recentste software-updates en service acties van de constructeur foutloos uitgevoerd worden.

  Lees meer
 • Waarborg

  Ontdek eveneens wat de Land Rover waarborg concreet voor u betekent. De fabriekswaarborg is voortaan uitgebreid naar 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet) en staat aldus garant voor nog meer gemoedsrust. De garantie kan desgewenst nog verlengd worden voorbij de standaardperiode. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over.

  Lees meer
 • Land Rover Assistance

  En daarmee is nog niet alles gezegd, want op elke nieuwe Land Rover geldt een uiterst volledig pechverhelpingsprogramma van 3 jaar zonder kilometerbeperking: zo staat Land Rover Assistance u bij wanneer uw Land Rover dat even niet zou doen.

  Lees meer
 • BRENG EN HAAL SERVICE

  Mocht u er voor het onderhoud of de herstelling voor willen kiezen om uw wagen te laten ophalen dan doen wij graag het nodige.

  Lees meer
 • VERVANGEND VERVOER

  Bij onderhoud of reparatie aan uw Jaguar of Land Rover kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van ons vervangend vervoer. Stemt u dit van tevoren met ons af, dan hebben wij de wagen van uw keuze voor u klaar staan.

  Lees meer
 • VERLENGDE WAARBORG

  Iedere nieuwe Land Rover heeft 3 jaar volledige fabriekswaarborg met een maximum van 100.000 km en 6 jaar carrosseriewaarborg op doorroesten, evenals een uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij eventuele pech onderweg voor een periode van 3 jaar

 • ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN - EIGEN CARROSSERIE

  Regelmatig onderhoud aan uw wagen is essentieel. Onze technici zijn speciaal opgeleid door Land Rover om uw wagen in topconditie te houden. Wij maken hierbij gebruik van speciale diagnoseapparatuur en gereedschap. Jaguar Land Rover Vernaeve beschikt over een state-of-the-art carrosserie afdeling. Krijgt u schade aan uw wagen, neem dan eerst contact met ons op. Wij coördineren de schadeafwikkeling
  van A tot Z en waarborgen ook de uitgebreide carrosseriegarantie. En natuurlijk adviseren en ondersteunen wij u bij de afwikkeling van de schade met uw verzekeraar.

 • ORIGINELE ONDERDELEN EN BANDEN

  Originele Land Rover onderdelen zijn volgens dezelfde hoge standaarden ontworpen als uw wagen. Met originele onderdelen is de reparatiekwaliteit gewaarborgd. Deze zijn uitgebreid getest onder de meest extreme condities en hebben de perfecte pasvorm.
  Bij ons kunt u gebruik maken van het Bandenhotel. Uw set banden of velgen met banden wordt onder goede condities opgeslagen. Op het moment dat het omwisselen van banden weer nodig is (september en maart) nemen wij contact met u op.

 • ADBLUE

  Als onderdeel van de voortdurende technologische ontwikkeling, hebben onze technici een nieuw emissie controlesysteem ontwikkeld met behulp van diesel uitlaat vloeistof (DEF), ook wel bekend als AdBlue®, om te kunnen voldoen aan de Europese regelgeving (EU6). AdBlue®
  wordt opgeslagen in een afzonderlijk reservoir. Mocht uw AdBlue® reservoir toch leeg raken, dan start uw Land Rover niet meer tot het reservoir gevuld is met minimaal 3,6 liter AdBlue®. Dit is een eis vanuit de EU6 Europese wetgeving.

 • PECHVERHELPING

  Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band.

  Lees meer